Wild trenchcoat

SPOT, Pre-party hos Wood Wood og andet lækkert

img_6098

Så er det sgu SPOT tid lige om lidt… hele min krop kribler, og jeg glæder mig helt vildt og crazy! Der skal festes, danses, skåles, synges og råhygges i solen. Det bliver SÅ lækkert, og vi er ovenikøbet lovet lige omkring de 20 grader på lørdag. Ja tak!

Til jer der ikke deltager i festivalen, så sker der rigtig meget rundt omkring i byen i forbindelse med festivalen. Jeg har noteret mig nogle lækre events, som jeg lige vil dele med jer.

Torsdag er der SPOT pre-party hos Wood Wood fra kl. 19.00… der vil være dj, hot dogs og kolde øl. Her plejer der at være en hyggelig stemning, og med sol over Aarhus er jeg ret sikker på, at der vil blive gang i den lille baggård.

Fra torsdag – lørdag rykker Aarhus volume ind på Godsbanen, og leverer en gadefest med Streetfood, musik og andre events, som gadeidræt (den del springer jeg nok over) og graffitimaler, som vil pynte nogle af væggene dernede.

Lørdag spiller The Rumour Said Fire nede på Vesterlauget ganske gratis. De åbner døren kl 13.00, og 15.00 går de på. Jeg tænker, I skal komme i god tid, hvis I vil sikre jer i en plads.

Der bliver igen i år sat en stor scene op foran Magasin. Her vil alle kunne opleve nogle af Danmarks mest spændende nye artister. I kan se programmet her. Men navne som Benal og Katinka vil kunne opleves på åen.

Jeg håber vi skåles derude 😉

   

1 kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wild trenchcoat