Forårsmarked på Godsbanen i denne weekend

Min påskeferie blev magisk

img_0952

img_1335

img_1466

img_1514

img_1903

img_2044

img_2532

img_2764

img_2819

img_3192

Indlægget indeholder reklame

FARVERIGE SKÅLE FRA LAURENTIUS SKAGEN || KÄHLER TEKANDE || GEORGE JENSEN LYSESTAGE || DANIEL SILFEN GAME OVER PUNG || EGOTIST MONDIAL MEMORY JOURNAL || KÄHLER FAD DESIGNET AF STINE GOYA || KREAFUNK POWER BANK || MADAME POM POM PATCH

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, men jeg har alligevel lige lyst til at vise jer lidt fra min påskeferie. Jeg startede med at have ganske få planer, men endte med at have en ret magisk ferie. So let’s go…

Den blev skudt i gang med vino, åbning af NakedStreet food med gode venner og den vildeste Nik og Jay koncert. Meget kan man sige om N&J, men de forstår sgu at holde en fest! Så hvis de svinger forbi jeres by en dag, så tag ind og fest sammen med dem.

Efter lidt fest i Aarhus, kørte drengene og jeg til Skagen. Her fik vi råhygget med både D’s familie og hele min familie. Det er simpelthen en kæmpe luksus med eget sommerhus, i en af Danmarks hyggeligste byer.

Skulle nogle af jer pludseligt blive ramt af en uimodståelig trang til at være impulsiv, og få lyst til et par dage i vores sommerhus i Skagen… kan det lejes til meget fair priser… se mere her!

Da vi kom hjem, skulle drengene ned til deres far et par dage, så D og jeg tog en smuttur til Hamburg – her skal jeg helt sikkert snart ned igen!

Dagen efter stod vi tidligt op, tog ned på Comwell hotel, hvor vi fik den lækreste morgenbuffet…. jeg craver allerede efter deres hjemmelavede omelet igen. Efter at have tygget af munden, kørte vi atter til AA.

Da vi landede, var min krop total energiforladt og øm (efter lange løbeture, gåture i klitterne, dans og ikke mindst efter at have travet rundt i Hamburg), så jeg formåede ikke at lave ret meget andet, end at ligge på sofaen. Det er sjældent, at jeg bare hiver en dag på sofaen, men det var fandme skønt.

De sidste påskedage tilbragte jeg alene med drengene. Vi spiste pandekager, hyggede, fjollede, slappede af og rodede som gale. Om mandagen gik William op på 4. sal (som i øvrigt nægter at stille sig foran kameraet lige i tiden) og Otto og jeg tog i Væksthusene. Han var helt vild med planterne, og kan virkelig anbefale jer at tage derop!

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsmarked på Godsbanen i denne weekend