Englebrunch og Aarhusglimt i ny kjole

Naked and sunny Friday

img_0875

img_1093

img_0957

img_1090

img_1092

img_0954

img_1048

img_1100

img_1086

Jeg ligger stadig i sengen… forsøger at sove en hovedpine væk. SKAL ud at løbe, men den er sgu ikke lige til at få væk i dag. Så nu skriver jeg i stedet lidt om min dag i går – den endte nemlig med at blive særlig fin.

D og jeg startede med en ferieskål nede ved Mefisto…. lækreste spot om sommeren og med en rolig, hyggelig og uformel stemning. Derefter gik vi over til Naked’s åbningsreception – mega cool indretning, og som altid lækre sneaks. Vi var der kun ganske kort, da vi skulle videre op på Aros,  hvor der var fernisering af The Garden. En super fin udstilling. Den kommer dog ikke helt op på det niveau, som de tidligere udstillinger har været for mig. Men den er flot og absolut et besøg værd.

Resten af aftenen blev nydt på Street Food, sammen med søde venner. På vejen hjem besøgte vi Gedulgt, som er en forholdsvis ny og “hemmelig” bar. Udefra kan du hverken se eller høre noget, men når du åbner døren, kommer du ind til en lækker bar, som serverer drinks i et badekar, popcornsbære, ananas i messing og masser af andre fine udgaver.

img_1112

 

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Englebrunch og Aarhusglimt i ny kjole