Fødselsdag i AA og London rejse forude

Colourful afternoon walk

img_0358

Indlægget indeholder reklame

MONKI JAKKE || NORTHERN LEGACY RING || SEEKER WATCHES || MUF10 T-SHIRT

I dag da jeg fik fri og trådte ud i skolegården,  stod min lille familie derude… selvom jeg bare skulle direkte hjem til dem, var det en dejlig overraskelse!

Jeg arbejder oppe i Øgadekvateret, og vi valgte at gå lidt rundt i de fine små gader på vejen hjem.

Inden jeg mødte ind i formiddags, gik jeg forbi det lille lyserøde hus, hvor nabohuset er ved at blive malet i den fineste grønne farve… synes de er SÅ fine, og på vejen hjem kom vi forbi dem igen – helt bevidst fra min side ;).

Jeg fik skudt lidt billeder af min nye ring fra Northern Legacy, som er et brand fra Aalborg.

Jeg har længe kigget på deres seje ringe. Særligt den her og den blå, som er helt perfekt i farven, nu hvor foråret for alvor er ankommet! Deres ringe med sten er alle unikke, og der findes derfor ikke to, der er ens. Tjek dem ud… de koster kun 500,-!!!

Aalborg gør det sgu godt, og jeg forstår ikke helt, hvordan det er lykkedes mig først at opdage byen, da jeg får to år siden mødte D… som bor deroppe!

img_0184

   

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fødselsdag i AA og London rejse forude