S'vinbar og ny salatcafe i Aarhus

Pink jeans og Stance sokker

img_8873

img_8829

img_8877

HM TREND JEANS || STANCE SOKKER || HM TREND DENIM SKJORTE || NIKE AIR MAX 95 || SEEKER WATCH || DANIEL SILFEN TASKE

Godformiddag derude… Jeg håber, jeres lørdag er startet på fineste vis. Min er startet med kaffe og brunch på Ulla T. Mæt og glad vil jeg nu videre ud i Aalborgs gader og nyde det lækre vejr!

I går hoppede jeg i mine nye pink jeans… jeg skulle ud og drikke formiddagskaffe med en kollega, og vejret var en perfekt anledning til at få taget dem i brug. Overvejede dog et øjeblik, om de var passede til  job senere på dagen, men folket nede på skolen er vist efterhånden vant til, at jeg kan finde på at møde op i hvad som helt… så de kom på ;).

Sokkerne har jeg modtaget i gave fra Stance, som er et californisk brand, der blandt andet har samarbejdet med Rihanna – sejt! Personligt synes jeg, at sokkerne er super cool, ualmindelig lækre i kvaliteten, og så kan de være med til at udtrykke ens personlige stil – what’s not to like?!

Her ser I et lille udvalg. Jeg er særligt vild med de to første par!

img_8941

DEJLIG LØRDAG TIL JER ☀️

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

S'vinbar og ny salatcafe i Aarhus