Aros

Weekendglimt

img_7416

img_7491

img_7731

img_7167

img_7215

KÄHLER SKÅL, TEKANDE, LYSESTAGE OG VASE || SUKKERSKÅLEN ER ET GENBRUGSFUND || DANIEL SILFEN TASKE OG GAME OVER PUNG || MUF10 T-SHIRT || HM TREND BLAZER

Jeg har hængt lidt i den her uge, og ville egentligt have vist jer de her glimt fra min weekend, for dage siden… men jeg har sgu været lidt pylder og træt. 🙂

Så når drengene er blevet puttet, har jeg hoppet i et par lange (meget frække) underbukser, en kæmpe sweatshirt, uldsokker og så ellers ind på sofaen… godt begravet under tæpper og dyne. I aften er det gået op for mig, at det jo er weekend lige om lidt, og at jeg måske lige skulle smide denne weekend ud, inden en ny starter.

Fredag blev skudt i gang med en lang løbetur igennem byen, skoven og vandet. Jeg elsker det, og håber at Endomondo sender mig en mail her sidst på måneden om, at jeg har løbet lige omk. de 100 km i marts. Inden jeg skulle møde ind på job, var jeg forbi den lokale kiosk for at hente den blå taske. Jeg har modtaget den i gave fra Daniel Silfen, som er lillebror til de her to seje damer. Er den ikke læks? Jeg nåede også lige en kaffe i solen hernede, som ligger lige imellem mit hjem og mit job. Der er så roligt og skønt inde i deres baggård!

Fredag aftenen slappede drengene og jeg af på Åboulevarden, og lørdag morgen stod vi op og lavede pandekager… familien på 4. er altid klar på spontan hygge og joinede os. Ungerne åd en masse pandekager, og vi andre kunne godt se, at vi måtte nøjes med kaffe, sådan som de kørte ind. Marmeladen med Whisky var i øvrigt et kæmpe hit, hvis I skulle få lyst til at smage noget andet end de traditionelle. Søndag smuttede William hjem til sin farmor, og Otto jeg brugte dagen på Aros og Plantecafeen.

Spændende hvad den kommende weekend bringer…

Indlægget indeholder reklame

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aros