Endelig hjemme igen og morgenmad til 17,-

Aros

img_7726 img_8057 img_8058 img_8059 img_8060 img_8061 img_8062 img_8063 img_8064

I søndags smuttede Otto og jeg forbi Aros, hvor vi tilbragte et par timer, inden den stod på søndagsballade. Hans børnehave ligger lige ved siden af Aros, og hver dag når vi går forbi, spørger han, om vi ikke snart skal derind. Han har været der flere gange, men har været hel vild efter at komme ind og se Joanna Vasconcelos valkyrie, som vi beundrer udefra hver dag, når vi går mod børnehaven. Så det var da også på tide, at jeg tog ham med derind :). Da vi kom derind, blev han ret mundlam – ikke noget der sker ret ofte ;). Han gik helt i stå, og stod bare og beundrede valkyrien. Hvis I ikke allerede har oplevet den derinde, så er den vanvittig smuk, og bevæger sig rundt over alt på gangene og i loftet. Vi nåede at se stort set alle udstillingerne, inden hans tålmodighed slap op.

Her ser I nogle af mine favoritter fra i dag. Særligt billedet nedenfor på den mørkeblå væg og de lyserøde detaljer malet af Vilhelm Lundstrøm, er jeg vild med.

snapseed

2 kommentarer

  • Jeg elsker også AroS. Selvom jeg er bosat i Aalborg, besøger jeg Århus så ofte, at jeg er medlem af Klub27-AroS, for jeg skal altid et smut forbi Regnbuen. Det er altså et must <3

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig hjemme igen og morgenmad til 17,-