Morgenhygge på Street Coffee

Endelig hjemme igen og morgenmad til 17,-

img_8335

MUF10 T-SHIRT || DANIEL SILFEN TASKE || KÄHLER SPAREDYR OG URTEPOTTESKJULER

I sidste uge var D på kursus, efterfulgt af en skiferie sammen med sine kammerater… mega fedt for ham og total velondt. Men jeg skal da være ærlig og indrømme, at jeg har savnet ham en smule ;).

Han er god til at krydre min og drengenes hverdag med et overskud, som jeg ikke altid har (læs: træt alenemor til 2 drenge, som ik’ altid orker at høre på deres diskutioner, ævl og “hvorfor mor”), godt humør, skøre påfund og så har han et rengøringsgen, som jeg ikke troede fandtes – på godt og ondt. Har altid troet, at jeg var god til at holde orden i hytten… og tja rengøring når der lige er tid. Men her kan jeg slet ikke følge med.

Sent i går aftes kom han så endelig hjem til Aalborg og hans ældste søn. Vi havde aftalt at ses mandag aften, men efter Street Coffee og aflevering af Otto, bankede det på min dør, og der stod ham. Der var ikke et øje tørt ;).

Vi fik kysset og gik derefter ud i byen for at drikke mere kaffe (jeg drikker alt for meget kaffe) og lidt at spise (det gør jeg nok i virkeligheden også lidt for meget i – jeg har stort set altid mad i munden ;)).

Det blev til et par glutenfri boller fra Nummer 24 og en kaffe foran Haute Friture i Graven. Solen skinnede og det var skønt at sidde sammen igen ❤. Da jeg kom hjem fra job havde han fikset lejligheden… den var måske ikke nypoleret da han kom, men den så da meget godt ud. Men nu skinner den, præcis som han bedst kan lide det, og der skal ikke lyde noget brok fra mig!

Lige en lille info, så ville vi faktisk have været på Sidewalk, som lige nu tilbyder morgenbuffet til kun 17,-. Men der var desværre ikke et ledigt bord, så det må blive en anden dag!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenhygge på Street Coffee