Søndagsballade på Plantecafeen

Morgenhygge på Street Coffee

img_8252 img_8253 img_8255 img_8287 img_8323

DANIEL SILFIN TASKE || NÚNOO PUNG || MONKI SOLBRILLER

Så blev det mandag, og jeg håber, at I alle er kommet godt i gang med en ny uge! Min mandag startede med morgenkaffe og kakao nede på Street Coffee.

Vi havde afleveret William i skolen, og skulle egentlig bare direkte videre i børnehave. Men Otto og jeg blev fristet af kaffe- og kakaoduften i Vestergade. Hvis I følger med ovre på min instaprofil, fik I måske en fornemmelse af stemningen fra caféen på min story. Vinyalafspilleren var naturligvis i gang med at skabe den bedste morgenstemning, stamkunder gik ind og ud, og alle småsnakkede med hinanden. Vi satte os lidt morgentrætte på bænken ude foran, og så byen vågne stille og roligt op, og vi skålede på, at jeg i dag smider mit nr. 100 indlæg ud til jer!

Vi vågnede dog begge helt op, da Otto væltede sin kakao ud over det hele, fordi han brændte tungen… hvilket jeg også selv formåede med min sorte kaffe. Så blev mandag skudt i gang!

Kæmpe tak til jer alle, fordi I følger med herinde ❤

Indlægget indeholder reklame!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagsballade på Plantecafeen