Ellies and Ivy pop up shop

Søndagsballade på Plantecafeen

img_8072

img_8071

img_8055

img_8074

img_8052

img_8054

I dag har min og Otto’s søndag været særlig fin… vi mødtes nemlig til noget børneballade, med den gyldende Lou og hendes datter Agnes nede på Godsbanen.

Jeg har vist nævnt det før, men Otto og Agnes går i børnehave sammen, og de matcher hinanden ret godt… særligt hvad angår humør og tossede påfund, og så er de begge nogle festbomber.

Trods regnen (HVORFOR forsvinder solen hele tiden, det tricker sgu mit humør) havde ungerne en fest, og først da Lou og jeg fik nok af regn og slud, gik vi ind på Plantecafeen. Det er altså bare vildt luksus at have fået en kaffebar dernede… og så lige Plantecafeen, som bare er smuk, hyggelig og ok billig. Jeg købte en sort kaffe, æblejuice (øko) og den lækreste yoghurt fra La Fermiere. Kender I den? Hvis ikke, så er det en fransk yoghurt, hvor emballagen er et lille lerglas i forskellige farver….. vi valgte naturligvis den lyserøde, som smager af vanilje. Nå, men den omgang kostede mig 65,-, og der var 1 gratis refill på kaffen. Er det ikke en meget fair pris?

Som I kan se på billedet, så rykkede vi mere eller mindre ind på cafeen, som boede vi der. Ungerne sang, grinede og spillede op til hinanden, og så rodede vi også ok meget – mega hyggeligt… i hvert fald for os ;). Hvad angår rodet, så er det måske ikke så kønt for jer at kigge på? Men sådan her så vores bord ud, og jeg synes at børnerod og kaffekopper er drøn hyggeligt.

Da vi gik fik Lou sagt til kaffemanden, at nu kunne de endelig få lidt ro igen. På dejligste vis svarede han, at det havde været hyggeligt, og at der skal være plads til alle. Lige en lille bonusinfo til jer med børn ;). Stilen her er noget af det, som kendetegner Godsbanen, og det jeg og ungerne elsker allermest ved at komme derned.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ellies and Ivy pop up shop