MUF10 og forårsshopping

Ellies and Ivy pop up shop

img_7291 img_7309 img_7310 img_7313 img_7314

I dag har jeg været til Ellies and Ivy pop up shop, som har indtaget Balsalen og Aarhus på smukkeste vis. De har taget deres fineste kimonoer med i lækre farver og mønstre, hårbånd, jakker, nederdele og smukke make up punge. Jeg måtte selv eje den øverste make up pung og må også derop igen i morgen og udvælge en kimono! Det er en halv dyr fornøjelse at få dem til byen ;).

Hvis I,  som jeg selv, har lyst til at få noget luksus og farverigt ind i forårs/ sommergarderoben, så vil jeg anbefale jer at kigge fordi deres shop i morgen! Alt er unikt, kvaliteten i top og nøje udvalgt af de to seje damer Ninna og Pernille. Ninna er i øvrigt min dejlige og vildt seje veninde. Jeg har fulgt med i hendes karriere igennem en del år efterhånden og at opleve hende, der hvor hun er nu, gør mig sgu stolt!

Find pop up shoppen her:

Balsalen

Frederiksgade 12 – 14

8000 Aarhus C

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUF10 og forårsshopping