Flashback til campingvognsudflugt

MUF10 og forårsshopping

img_7099

ZARA SANDALER || MALENE BIRGER PASSPORT COVER || MUF10 T-SHIRT || KÄHLER SKÅL

Har I set, at vi er blevet lovet forår… som i sol og over 10 grader. Det er simpelthen bare fantastisk – og mine forventninger til vejrguderne er høje og min weekend er allerede planlagt ud fra, at vi får forår! Jeg er begyndt at samle lidt lækkert til min sommergarderobe. Har tidligere ventet til sommeren ankom og så har flere af mine favoritter været udsolgt. I går købte jeg denne her lækre kimono fra Ganni og i dag modtog jeg min MUF10 t-shirt, så nu er jeg klar til solens ankomst! Sandalerne må nok desværre vente lidt med at blive taget i brug… min kæreste synes i øvrigt, at de er tossegrimme… too bad! Jeg synes, at de er mega seje og jeg glæder mig til, at det bliver så varmt, at jeg kan få taget dem i brug!

Indlægget indeholder reklame

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flashback til campingvognsudflugt