Nyder en søndag i eget selvskab

Space cowboy in a maxi skirt

img_5547 img_5548

Baum und Pferdgarten maxi skirt || Ganni t – shirt || Zara jakke || Designers remix taske

Nu er det endelig officielt forår, og vejrudsigten lovede solskin i dag. Jeg tænkte derfor, at det var en alletiders god anledning, til at få taget min nye maxi skirt i brug… hmm, men vejret holdt sgu ikke helt stik hva, og jeg fik ikke kigget ud af vinduet, inden jeg bevægende mig ud i byens gader (iført mit forårsoutfit). Jeg havde nemlig mere travlt med at få afleveret gutterne, og videre ud for at finde det nye Chri Chri magasin som er udkommet i dag (virkelig en dårlig dag at få leveret sin post for sent)… det er nemlig i deres marts udgave, hvor jeg og min lejlighed er med i.

Det er sgu ret vildt at slå op i et magasin, og så finde sig selv og sit ellers private hjem på intet mindre end 6 sider… wow.

Det hele gik meget hurtigt, og det har været spændende at være med. Jeg er super glad og stolt, men som ny i bloggerverden gør jeg mig hele tiden nye erfaringer… hvilket også har været tilfældet her. I morgen kan I læse nogle af de tanker og erfaringer, og selvfølgelig også se nogle af de lækre billeder fra boligreportagen ;).

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyder en søndag i eget selvskab