To års kærestedag

Nyder en søndag i eget selvskab

img_5345

img_5290

img_5350

img_5271

img_5276

img_5009

TRUSS TASKE || SUPREME PUNG || HVISK EMOJI RING || SEEKER UR || DESIGNERS REMIX TASKE

Jeg har haft en uge med aftener og dates ude i byen… det har været skønt, men i dag har jeg haft brug for en dag med mig selv og ro. Kender I det? Jeg elsker at komme ud, men jeg  går lidt kold, når der er for meget i min kalender, og nyder virkelig en dag alene, hvor jeg kan slå hovedet fra, lukke munden og tankerne i, og bare være mig selv.

I går aftes kørte D og jeg til AA, fordi han skulle på job i dag. Jeg valgte at tage med, så var jeg nemlig sikret en søndag helt alene. Jeg har sovet længe, og startede dagen med en lang løbetur rundt i AA’s fine gader. Efter et langt varmt bad satte jeg mig nede på Ulla T, hvor D jobbede… køkkenet sørgede for en lækker falaffel frokost, masser af MAX og kaffe! Efter nogle timer i baren med hovedet ned i magasiner og mobilos, glæder jeg mig til at vende tilbage til Åboulevarden og søndagskærestehygge. Søndag aften er for mig nemlig top nederen at tilbringe helt alene!

Håber I alle har en lækker søndag 😉

Indlægget indeholder reklame

 

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To års kærestedag