Giv mig noget mere tid

To års kærestedag

img_5010

img_5011

img_4935

img_4939

img_4957

I går havde D og jeg 2 års kærestedag… vi mødte hinanden på noget så romantisk som Dating dk. Jeg var fyldt med fordomme om det sted, og fik også hurtigt bekræftet mine fordomme. Men efter en uge sender Dennis mig en besked, og kort tid efter mødes vi…. og han var dælme bare helt fantastisk, og det bedste match jeg ikke turde drømme om. Vi fik talt om alt fra børn, musiksmag, tanker ifht fremtiden, oplevelser, til en kold øl på en bænk (en af mine kritererier), og jeg ku’ hurtigt mærke, at han godt kunne være den rigtige for mig. Nu er der så gået to år, fyldt med kærlighed, rejser til Berlin, masser af vino, festivaller, uenigheder, børneballade på den gode måde, spontane og til tider tossede påfund. Alt det og meget mere fejrede vi i går med morgenmad på Emmerys (total romantisk :D)

picfxfile

Jeg har aldrig smagt deres morgenmad, men det er da en kæmpe fejl. Egentlig skulle det kun have været D og jeg, men Otto fik charmet sig med!

Om aftnen havde jeg arrangeret børnepasning et par timer, imens de alligevel lå og sov, og surprisede D med Vino nede på Vesterlauget! Hvis I ikke allerede har været der, så vil jeg klart anbefale jer stedet… det er simpelt og helt vildt hyggeligt, og serverer dages ret til sølle 85,-. Da jeg meget bevidst ikke ALTID tager billeder når jeg går ud, kan jeg ikke dele nogle billeder med jer. Men her kan I se facaden 😉

img_1536

Dejlig aften til jer og hurra for kærligheden 😉

4 kommentarer

 • Mega-hurra for kærligheden – jeg mener også bænke-øl er et kriterium for et forhold 😀
  Min kæreste og jeg mødte hinanden gennem venners venner på Robin i Gaaaad’n :p Det er sørme også højromantik, hva’?

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MARIA KAAS

   1000 tak ;). Bænke-øl er noget af det bedste… så ja klart et vigtigt kriterium ;). Haha ja gaden lyder sgu som ren romantik :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke til jer to! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giv mig noget mere tid