What the heart wants

Giv mig noget mere tid

img_4401

img_4679

img_4683

img_4680

img_4769

img_4795

img_4797

img_4798

ELLIES AND IVY MAKE UP PUNG || LEGO STORMTROOPER UR || HVISK HALSKÆDE || CHANEL BOG || DESIGNERS REMIX CLUTCH || SEEKER WATCH || MONKI BOMBER

Hvorfor er det allerede mandag? Min weekend er gået alt for stærk, og jeg ku’ virkelig godt bruge noget mere tid. Tid til hygge, ro og nærvær. Præcis som min weekend er blevet tilbragt, bare meget mere.

Jeg har været i AA sammen med William, hvor vi slappede af og åd en masse guf. Lørdag kørte vi til Skagen, hvor vi besøgte venner som har boet i vores sommerhus. På vejen hjem til Aarhus kørte vi indenom AA igen, da William elsker at besøge D’s cafe Ulla T, så den måtte vi selvfølgelig besøge. Det er en meget sjov og anderledes cafe, fyldt med farver og kærlighed. Den er efter mine to år i AA blevet mit stamsted (som i mange år har været D’s sted), hvor jeg kan slå mig ned i baren imens D arbejder (lige en arbejdsfordeling efter min smag), og få en masse snak med stamgæster og de andre working people. Jeg kan ikke komme i tanke om en cafe i Aarhus der bare minder lidt om Ulla Terkelsen London. Kig derind hvis I en dag kommer på de kanter ;).

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What the heart wants