En skøn fridag

What the heart wants

picfxfile

img_4547

img_4550

img_4546

picfxfile

img_4554

img_4548

img_4582

MONKI ANYDAY SWEATSHIRT || DESIGNERS REMIX CLUTCH || MONKI BOMBER || IRO BELT

Inden jeg smuttede til Aalborg, hvor jeg tilbringer weekenden, var jeg lige forbi Kunsthallen, som ligger lige overfor min lejlighed. Lige nu udstiller den belgisk-amerikanske kunstner Cécile B. Evans “What the heart wants”. Det er en 40 minutters lang videoinstallition, som udforsker hvad det kan betyde at være “en person” i fremtiden, og hvordan vores menneskelighed bliver formet af maskiner.

Det er en helt fantastisk flot installation. I kan se udstillingen frem til d. 19 marts, og der er gratis entre. Jeg skal helt sikkert derover igen, hvor jeg har tid til at slå mig ned på en pude og opleve alle 40 min.! Der er i øvrigt en catwalk med vand omkring. Det er vildt fint, men husk lige detaljen med vandet. 🙂 En af pigerne, som arbejder derovre, fortalte at flere er faldet i… Sorry men jeg er typen, der synes sådan noget er mega sjovt!

Dejlig søndag til jer

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En skøn fridag