Sparket ud i kulden

På job i de lækreste omgivelser

img_4308

img_4291

img_4292

img_4294

img_4288

img_4296

img_4309

ELLIES AND IVY TASKE

I går var jeg så heldig at tilbringe en hel arbejdsdag nede på Godsbanen, sammen med de bedste kollegaer og en lille flok herlige unger. Da vi kom derned skinnede solen, der kom høj musik fra en højtaler, som spredte sig ud over hele området, folk der gik og arbejdede på små projekter og en graffitimaler, som tegnede på MIN campingvogn… den del forstod jeg ikke helt. Men sådan er det dernede, tingene er hele tid under forandring og der bygges og males rundt omkring hver gang, jeg er dernede.

Ungerne var ret opslugte af stemningen og flere satte sig til at kigge på livet dernede, imens andre rendte rundt og lod fantasien slippe løs. Vi var der i flere timer og trods den skønne sol måtte vi have os lidt at lune os på og Plantecafeén sørgede, som altid, for en lækker kop kaffe. Det er slet ikke så tosset at være på job, imens en masse andre holder ferie, når dagen kan tilbringes nede på mit favoritspot.

Jeg har lige siden, jeg opdagede Godsbanen, drømt om at eje en skurvogn dernede. Det kunne da være hamrende hyggeligt. Jeg elsker tempoet og mest af alt stemningen dernede. Der er ingen stress eller fine fornemmelser. Uh og se lige de tagterasser… der ku jeg godt sidde med en kold G&T.

   

2 kommentarer

 • Det ser pragtfuldt ud; vi overvejede også at smutte der forbi, på vores sidste Århustur forrige onsdag. Det må blive næste gang 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MARIA KAAS

   Der er SÅ lækkert… I må nyde det næste gang I kommer til Århus ;).

   Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sparket ud i kulden