For syv år siden...

Lets make some money

img_3828

Åhhh hvor er det altså bare fristende at gå ud og shoppe nogle af de mange lækre brands’ forårsnyheder. Jeg drømmer om at forny min garderobe, og med meget mere end hvad min pengepung tillader – pokkers. Men forhåbentlig vil jeg snart med god samvittighed kunne gå ud og shoppe lidt af de mange nyheder.

D.25 februar tømmer jeg nemlig mit klædeskab, og sælger ud af min garderobe. Nogle af mine tasker, sko og bolignips kan købes på det lokale Flagstangsmarked oppe i Musikhusets foyer. For et års tid siden havde jeg en stand deroppe, og tjente en ordentlig omgang guldmønter (som mine gutter kalder dem). Markedet er fra kl.10.00 – 15.00 og der vil være omkring 100 stande… så kom endelig endelig forbi og sig hej, og skulle I falde over noget lækkert, så finder vi en god pris ;).

Hvis I er fristet af selv at få fingerne i en stand, så kan I tjekke deres hjemmeside eller facebook ud. Det koster mellem 300 – 450 kroner alt efter størrelse og placering. Men de penge kan hurtigt være tjent ind. Jeg er ofte deroppe, og det plejer at være meget godt besøgt.

Indlægget indeholder reklame

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For syv år siden...