Splab og weekendglimt

Kunsten

img_2908

img_2907

img_2905

img_2918

picfxfile

snapseed

img_2902

img_2911

img_2923

img_2928

Sidst jeg var i Aalborg, besøgte jeg (igen) Kunsten. Jeg nyder så meget at komme derop, og selvom jeg har set udstillingerne mange gange, opdager jeg stadig nogle nye detaljer… og selvom jeg ikke gør, er det bare ren og skær lækkerhed for øjnene.

Siden jeg sidst var der, er der kommet to nye udstillinger. En Alvor Aalto udstilling og en smadret spejlsal (af den italienske kunstner Michelangelo Pistoletto)… særligt den sidste er jeg ret begejstret over.

Hvis I er så heldige at have vinterferie, vil jeg anbefale jer at besøg fineste Aalborg og Kunsten!

3 kommentarer

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Splab og weekendglimt