Kunsten

God vinterferie

img_3611

img_3578

img_3488

DESIGNERS REMIX TASKE || HM HOODIE || MONKI BOMBER

I dag har jeg ønsket en helt masse mennesker god vinterferie… fedt for alle dem, der nu kan se frem til en uges ferie. Jeg ku’ sgu’ godt selv bruge en bette ferie, jeg er træt (mest træt af vinteren) og min krop trænger til noget seriøst lys. Hvor pokker bliver solen af? Jeg orker ikke det vilde, når jeg først kommer hjem sidst på eftermiddagen… men om formiddagen er jeg fuld af energi, og så er det jo bare mega luksus at have et job, hvor jeg ofte møder ind til middag – jeg er i hvert fald kæmpe fan.

I dag skulle jeg først møde til middag og var derfor ude at drikke morgenkaffe sammen med D, som også skulle møde sent. Vi bevægede os ned på Street coffee i Vestergade, som nærmest ligger i min baghave. Vi fandt plader og slappede af med musik og en god kop kaffe, inden jeg skulle møde ind til nogle timers arbejde.

Lækker ferie til jer der er så heldige 😉

1 kommentar

 • An impressive share! I’ve just forwarded this onto a co-worker who has been conducting a little research on this.
  And he in fact ordered me lunch because I found it for
  him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!!
  But yeah, thanx for spending some time to
  talk about this matter here on your internet
  site.

  Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunsten