Núnoo bags ss17

Bead earings and a black dress

img_2702 img_2707 img_2708

HM TREND KJOLE || BY LINE SONDRUP ØRERINGE

Jeg har modtaget de sejeste øreringe fra Line, som hun selv laver… drømmer lidt om, at jeg selv kunne lave sådan nogle, men tror ikke, at mit temperament er til bitte små perler og tynde snore! Jeg har haft øreringene på hele weekenden. Hvis det er gået jeres næse forbi, har jeg nemlig tilbragt de sidste par dage i Aalborg, hvor den har stået på festival… og de passer helt perfekt til en weekend med masser af musik og fest.

I torsdags flashede jeg denne kjole på min instastory. Der er en del, som har skrevet og spurgt til, hvor den er fra – den er da også hamrende lækker OG på udsalg i HM (trend). Så hvis I vil have fingrene i den, ku det måske være en ide at komme afsted efter den ;).

Vær obs. på, at den står til fuld pris på deres hjemmeside!

Indlægget indeholder reklame

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Núnoo bags ss17