PINK FRIDAY

RETHINK FASHION SHOW, EVENT OG FESTIVAL

I den kommende uge står der Rethink fashion show på rådhuset, event hos My Sisters og festival i min kalender … det bliver SÅ godt, og jeg glæder mig vildt til det hele. Det er sjældent, at jeg har så meget på en uge, men det her kunne jeg ikke sige nej tak til!

I fredags lovede jeg at vise jer mine køb… so here goes!

img_1356

img_1344

img_1352

img_1351

img_1349

& OTHER STORIES SKJORTE || NIKE SNEAKERS || & OTHER STORIES ØRERINGE || HM TERMOKRUS

Da jeg var ude at shoppe skinnede solen dejligt, hvilket påvirkede mit humør så meget, at jeg fik lyst til at shoppe noget farverigt og festligt.

Jeg var heldig at finde denne ellers udsolgte skjorte (til 70%), som jeg tænker at tage på til My Sisters eventet. Når det slutter, kører jeg nemlig direkte videre til festivalen i Aalborg.

Jeg har også købt den her kjole, samt øreringen, som matcher kjolen ret godt. Det bliver nok outfittet til modeshowet, (det er i hvert fald min tanke lige nu, men hvis jeg kender mig selv ret, kan det nå at ændre sig flere gange) så skal jeg bare have valgt de helt rigtige sneakers til sættet.

Så nu er jeg vist ved at være klar til en uge fyldt med fine events og fest!

2 kommentarer

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK FRIDAY