IN A GOLDEN MOOD

MIT SKAGEN

img_0910

img_0926

img_0915

img_0701

img_0922

img_0907

img_0968

Efter et par dage i Skagen, er jeg nu tilbage i Aarhus. Min weekend har stået på ren afslapning med masser af luft og kærlighed. Så nu er jeg fyldt godt op med energi, og er klar til en ny uge. I dag får jeg besøg af to seje damer, som skal lave noget spændende i min lejlighed (så lige nu sidder jeg og venter helt spændt), men det skal I nok komme til at høre mere om!

I går var jeg ude at udforske Skagen havn… der var en masse fine farver og sjove detaljer. Min svigermor, som er skagbo, var med, og hun var klar på at gå på jagt efter noget anderledes. Hun spottede blandt andet den seje barsketkurv, og før jeg anede det, stod vi på skibet og tog billeder… imens D stod nede på kajen og råbte, at vi skulle se at komme ned.

img_0917

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IN A GOLDEN MOOD