MINE 9 MEST LIKEDE OG ET GLÆDELIGT NYTÅR

ET DØGN I KBH

Så blev det 2017… og jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg er stået op efter få timers søvn, men uden tømmermænd – yee det er lækkert. Nu sidder jeg på færgen og glæder mig vildt til at komme hjem og ramme sofaen. I går spiste vi til kl.2… og dansede nogle nattetimer væk. Jeg er blevet forkælet med 13 retter, masser af lækker vin omgivet af dejlige mennesker og min skønne mand (ham vil jeg fra i dag kalde for D)!

På det døgn jeg har haft i Kbh, nåede jeg også at opleve lidt andet end nytår.

img_8988

img_9112

Jeg fik (endelig) besøgt Normann Copenhagen, med en forventning om at træde ind i den smukkeste shop – og WAOW den er vild!

img_9114

Ellers brugte D og jeg nogle timer på at gå lidt rundt i byen og en meget opfindsom frokost i Torvhallerne. Der var proppet med festglade mennesker, champangeskål og overdrevet lækker fiskedelle. På det tidspunkt vidste jeg ikke, at jeg havde 13 retter i vente – jep jeg havde pænt meget krise i løbet af aftenen/ natten.

img_9116

Den røde plads fik jeg også lige presset ind i dag inden turen hjem… der er sgu ret sejt, og så er der jo den helt oplagte nytårsvæg til en vægnørd som jeg!

GODT NYTÅR TIL JER

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE 9 MEST LIKEDE OG ET GLÆDELIGT NYTÅR