TILBAGE I AARHUS OG DIREKTE PÅ VINBODEGA

MINE 9 MEST LIKEDE OG ET GLÆDELIGT NYTÅR

picfxfile

Jeg har igen vinket farvel til Aarhus, og sidder nu på færgen mod Kbh, hvor jeg skal fejre nytår. Mine drenge skal fejre nytår sammen deres far… traditioner er for mig aldrig det samme uden dem, og i aften vil de fylde mit hjerte.

Jeg har været inde og finde mine 9 mest likede billeder fra min Instagram. De ni billeder viser meget godt, hvad jeg er vild med. Masser af farver fra mine byer, mode, kærlighed og mad. Tak til alle jer der følger med derovre, og hvor er det bare dejligt at se, I er til mine farver ;).

I dag skal vi feste, og jeg vil egentlig bare ønske jer alle godt nytår og takke jer for, at I har lyst til at følge med herinde… jeg har blogget et par måneder, og det er så vildt, som I har taget imod mig – TAK TAK TAK!

Jeg håber, at I alle får en fest i aften, og kommer godt ind i 2017.

HEP HEYYYYYYY LET THE PARTY BEGIN

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGE I AARHUS OG DIREKTE PÅ VINBODEGA