TORSDAGSDATEN

AALBORG IN PINK

img_8635

img_8632

img_8633

img_8626

img_8625

Efter et par dage i Aalborg, smutter jeg tilbage til Aarhus, inden jeg i morgen kører til Kbh for at fejre nytår. Jeg vil lige vise jer noget mere Aalborg, som ren visuelt er min yndlingsby… der er så mange fine farver overalt, seje vægge, street art udført af professionelle kunstnere fra ind- og udland, moderne kunst og masser af arkitektur.

Jeg kan trods mange gåture rundt i byen, stadig falde over noget nyt. På min seneste gåtur spottede jeg den lyserøde dør gemt i en mørk gang… sådan en dør må gerne stå i min lejlighed.

Inde i byen er der små sidegader med de fineste byhuse (det lyserøde hus har jeg fundet i Roldgade), brosten og hvor beboerne skaber en hyggelig stemning med blomsterkrukker, bænke og stearinlys.

Graffitivæggene fandt jeg i Karolinelund, som før i tiden var et Tivoli, men i dag en smadret men vildt cool park, med skaterramper og masser af graffiti. Om sommeren er der Chill i parken og Fredags fest.

Min kæreste flytter til Aarhus om et par år og jeg har allerede en mindre krise over, at vi så også til den tid skal tage afsked med Aalborg. Vi vil stadig have familie deroppe, men ikke længere lejlighed og masser af tid til byen.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TORSDAGSDATEN