LET'S GET LOST

JULEDANS OG NOGET GIVE AWAY

img_7862

img_7860

BEANI Supreme / BLAZER HM / TASKE Daniel Stif / HALSTØRKLÆDE Daniel Silfen / BUKSER HM Trend / SOLBRILLER Ray Ban

Så blev det sgu d.24 december og jeg er SÅ klar. Til juledans, and, brun sovs, franske kartofler (som naturligvis skal dyppes i den brune sovs), rødvin, Disney sjov, kærlighed og juleknas. Men bedst af alt så kommer mine unger hjem lige om lidt, og mit hjerte brænder efter deres kærlige kram og kys. Sidste år fejrede de julen hos deres far, så det bliver en luksus jul i år.

Inden julefesten går i gang rundt omkring synes jeg, at I alle skal springe herover og deltage i min kærestes Give away… hvor I kan vinde en weekend i vores lækre sommerbolig i Skagen.

Jeg håber, at I alle får den lækreste jul!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LET'S GET LOST