LET THE HOLIDAY BEGIN

LET’S GET LOST

img_7538

img_7539

img_7542

Som I kan læse her, besøgte jeg i søndags det fineste kunstmuseum Kunsten i Aalborg. Jeg har efterhånden været der mange gange, og nyder det lige meget hver gang. Selve bygningen er et rent marmor paradis, og deres kunst er virkelig en oplevelse. På grund af en tæt tåge var det desværre ikke muligt at tage nogle ordentlige billeder af bygningen – den må jeg vise jer en anden gang.

For tiden kan man opleve en samling af over 400 værker fra blandt andet Louisiana i udstillingen “Let’s Get Lost!”, hvor man bevæger sig i en labyrint, med mange forskellige veje. Uanset hvor du kigger hen, er der de fineste, seje og anderledes værker. Kunsten er fra forskellige tider og sat sammen på nye måder, hvilket fungerer ret godt.

Her er mine favoritter, som er en blanding fra deres faste udstillinger, samt dem de kun har i en kortere periode.

Dejlig lillejuleaften til jer… og tjek lige bloggen i morgen, der vil nemlig komme lidt om en ret lækker Give Away

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LET THE HOLIDAY BEGIN