TO FAMILIER UNDER SAMME TAG

LET THE HOLIDAY BEGIN

picfxfile

img_7652

Ohhhh yes ENDELIG står de næste mange dage på ferie… og jøsses hvor har jeg bare set frem til noget ferie. Jeg trænger og det gør mine to gutter også. I sommers startede William i skole og Otto sit sidste år i børnehaven. Vores hverdag ændrede sig fra at have god tid om morgenen og ofte en lang formiddag sammen, til at skulle sætte uret og ud af døren på et bestemt tidspunkt. Så nu glæder jeg mig vildt til ferie, masser af ro og tid til dem, jeg elsker aller mest!

Orv ja… og så er det jo også snart jul. Jeg har fået styr på de sidste gaver, værtinde gaver (kører Summerbird stilen) og julemaden skulle der også være styr på. Det hele spiller. Vi skal fejre julen oppe på 4. sal hos min søster og hendes lille familie, så jeg skal hverken bekymre mig om parkering, hvor mange glas rødvin der kan drikkes og hvordan jeg får slæbt trætte unger og pakker med hjem.

Og jeg skal naturligvis også drikke en masse kaffe… (Ulla sørger for seje To Go krus, så kig forbi, hvis I kommer til Aalborg). Det kan kun blive en lækker ferie!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TO FAMILIER UNDER SAMME TAG