URBAN JUNGLE CAFE

DETAILS

img_6558

img_6555

img_6550

BÆLTE Iro SWEATSHIRT Double Trouble TASKE Comme des Garcons JEANS Weekday SNEAKERS New Balance BEANIE Palace EMOJI Hvisk

Efter jeg havde skrevet det her indlæg, måtte jeg liiiiige ned i Støy hvor jeg stod og beundrede det lækre bælte fra Iro. Jeg fik hurtigt overbevist mig selv om, at det var et ok fornuftigt køb. Først og fremmest fordi jeg længe har gået og ledt efter et nyt bælte, og fordi jeg har fået solgt en masse sager på Tradono. I december står der nemlig ikke “Hey jeg skal ud og købe noget lækkert til mig selv” på mit budget! Men så er Tradono altså hamrende smart. Jeg sætter ofte tøj, loppefund og møbler til salg derinde, særligt når jeg bliver fristet af noget nyt. Det er et ret effektivt sted at sætte sine ting til salg, og i starten af december fik jeg solgte for et ganske udmærket beløb, på få dage! Så et lille fif herfra hvis I også går og bliver fristet, når budgettet ikke er til de vilde udskejelser!

Mine emojismykker kan I i øvrigt læse mere om her.

Dejlig aften til jer!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

URBAN JUNGLE CAFE