TORSDAGSSTILEN

LÆKRE JULEØNSKER

img_6422

ØRERING Maria Black RING Handcrafted BOOK Stylepaste KERAMIK Studio Arhoj FAD  Kähler & Stine Goya BELT Iro

Åh hvor er det nemt at blive fristet i denne tid… jeg er stadig på jagt efter nogle julegaveønsker til mig selv.

Når jeg kigger efter ønsker, leder jeg efter noget helt særligt og noget, som jeg vil være glad for i mange år frem. Jeg har fundet nogle virkelige fine ting, som meget gerne må ligge under mit juletræ!

Jeg har længe ønsket mig et nyt bælte og det her fra Iro, kan jeg slet ikke modstå. Det er alt alt for lækkert, klassisk og med et cool tvist. Øreringen vil rocke mine guld hoops og den står ret højt på min ønskeliste. Ringen bliver jeg nødt til at eje. Jeg vil have indgraveret mine drenges forbogstaver, mit eget og et lille hjerte. Fadet som Kähler har lavet i samarbejde med Stine Goya, er jeg blevet fuldstændig forelsket, det er så smukt og farvesamsætningen er jo bare ren lækkernes for øjnene. En kogebog med ny inspiration til mit yndlings måltid, morgenmad, ku være godt. Jeg elsker morgenmad og kaffen ku jeg godt drikke af det lækre krus fra Studio Arhoj!

Rigtig dejlig lørdag til jer!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TORSDAGSSTILEN