OTTE BARE...

TORSDAGSSTILEN

img_6303

img_6288

img_6285

img_6284

img_6283

Jeg må have set forkert på Vejret i går aftes, jeg stod nemlig op med en forventning om, at der ville være gråt og kedeligt i dag… men yeee det har jo været den fineste dag og dejlig lunt!

Når vejret er som det har været i dag, forsøger jeg at få så meget ud af mine formiddage som overhovedet muligt, inden jeg møder på job.

I dag har jeg været ude at løbe, og kom forbi Ulriks seje værk! Efter et langt bad tog jeg min nye lækre blazer på, og så ud på gaden igen! Jeg rendte tilfældigvis ind i en kollega, og vi blev hurtigt enige om, at vi var nødt til at drikke en lækker kop kaffe i solen, og hapsede også lige en bolle fra Nummer 24 med! De lækre kager er fra La Cabra, men dem lader jeg mig blive fristet af en anden dag!

   

2 kommentarer

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OTTE BARE...