WHAT A WEEKEND

COOL STYLES TIL DRENGE

img_5994

img_5998

 

CAP Bls Hafnia HOODIE Zara SNEAKERS New balance TASKE Zara BEANIE Wood Wood SWEATPANTS Zara SWEATSHIRT Red barnet & Henrik Vibskov SKJORTE Zara

Mine drenge trænger til at få fornyet deres garderobe. De er efterhånden nogle store drenge, som ved præcis hvad de vil gå i, og hvilken kvalitet det skal være. Det skal være behageligt og samtidigt sejt. Det kan derfor være lidt af en udfordring at finde noget, som lige falder i deres smag. Jeg tager dem normalt med ud, så de selv kan være med til at vælge deres outfits, men også fravælge (meget af det, som jeg synes er sejt). Men på det seneste har der ikke rigtig været noget, som har fristet hverken dem eller jeg selv. Derfor har jeg været på en større onlinejagt efter nogle cool styles til dem, og synes faktisk, at jeg har fundet nogle ret gode sager til dem.

Hvorfor har jeg lige valgt de her styles?

Red barnet har lavet Every child sweatshirten i samarbejde med Henrik Vibskov, hvor alt overskudet fra salget går til Red barnet. Den er økologisk og fåes også til voksne. Så her får dit barn både en lækker sweatshirt og du støtter samtidig en god sag.

De andre styles er fordi, jeg synes de er cool, og vil passe perfekt til mine gutter. Jeg har et lille fif til jer i forhold til huen fra Wood Wood. Hvert år arver mine drenge nemlig nogle af mine huer, og mine seneste huer har været fra Wood Wood, Nike og Carhartt og drengene ser ret seje ud med deres arveguld. Så I kan måske tage et kig i jeres gemmer, og se om der ligger en sej hue til jeres unger. Cap’en er en herremodel, men også her arver drengene fra deres store bonusbrødre. Så hvis I er på jagt efter nogle cool hovedbeklædninger, vil jeg anbefale jer at kigge andre steder end i de forskellige børnetøjsbutikker.

Drengene har, fra de var helt små, været ellevilde med sko, og deres kærlighed til sneakers er nok efterhånden ligeså stor som min egen… og dem fra New Balance bliver én af dem nød til at eje. Otto kan til tider have det lidt stramt med jeans, og netop derfor har jeg valgt et par sweat pants, som både er behagelige og stilede. Tasken er en “bare fordi den er møg fed”.

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT A WEEKEND