FØDSELSDAG & FERNISERING HOS KÄHLER AND FRIENDS

WHAT A WEEKEND

img_5857

picfxfile

img_5864

img_5863

img_5872

img_5855

Jeg har på alle tænkelige måder haft den fineste weekend. Jeg har drukket fredagskaffe med min kæreste, hængt ud i smukkeste Stylepaste – KU’ man flytte ind i den butik!!? Jeg har været til fødselsdag og fernisering hos Kähler and friends, været til julefrokost i min nye blazer, hvor jeg vandt det smukkeste hårbånd fra Ellies and Ivy, som min dygtige og stilfulde veninde designer, og så har jeg været i Øst for paradis med min ældste gut. Vi så den hyggeligste julefilm, som stilmæssigt var en total modsætning til Disney. Han var solgt, og vi fik begge en dejlig stund sammen dernede! I kan læse mere om det her.

Nu vil jeg lade op til en ny uge… på sofaen og med en kæmpe skål snoller!

Dejlig 2. advent og søndag aften til jer!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAG & FERNISERING HOS KÄHLER AND FRIENDS