MINE JULEGAVEØNSKER

01.12.16

154

220

226

269

Så blev det 1. december, og min december måned er startet på lækreste vis. Jeg vågnede op til to jublende drenge, som hurtigt opdagede, at nissen havde været forbi. Det er jo for vildt, og jeg elsker, at min søn på snart 7 år stadig tror på nissen.

Hvert år hænger jeg også, måske en anelse naivt, en julesok op til mig selv. Sjovt nok kommer nissen dog meget sjældent forbi min sok. Men i nat havde han sgu været forbi, og havde smidt den vildeste hue i. En pink supreme hue… yeeee, high5 og kys til vores husnisse. Den stil må han gerne forsætte med resten af månden.

Ellers har min dag været stille og rolig. Jeg har spist lidt for meget kage og hygget med min ældste søn… som også er min mega seje fotograf. Størstedelen af de billeder I ser af mig, har han taget. Synes det er mega sejt, og han er vild med det. Han har længe nægtet selv at stå foran kameraet, men i dag fik jeg lov til at tage en selfie af os begge… et ord han har fået kendskab til, efter han er startet i skole.

Jeg håber, I alle har haft en dejlig 1. december. Jeg har fulgt med på IG, og det ser ud til, at mange har haft en fest over de små husnisser.

2 kommentarer

 • Maria

  Hej! Hvor er din jakke fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Kaas

   Det er min kærestes jakke… ;). Han har købt den i ZARA for et par mdr. sider!

   Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE JULEGAVEØNSKER