EN SMUK FREDAG

SÅ BLEV JULEN SKUDT I GANG

055

025

010

018

Jeg forsøger ihærdigt at komme i julehumør. Det plejer gerne at komme lang tid før jul, og når julen så nærmer sig, så er jeg der bare ikke helt. Men så er det dejligt med to små gutter, som synes at julen er det fedeste.

Efter koncerten igår var hovedet lidt tungt, da jeg vågende, og jeg sprang derfor direkte ud i den halvvåde luft. Jeg har været forbi et lille julemarked i Mejlgade. Her var der er en herlig stemning, ikke særlig meget jul, men masser af æbleskiver og et lille loppemarked.

071

001

På vejen hjem gik jeg igennem Møllestien, som var tætpakket af glade folk, masser af jul og gran! Mine drenge er sgu lidt dovne i dag, men håber, at jeg kan få lokket dem med derned senere, så vores juletradition ikke dør!

Rigtig dejlig lørdag til jer!

 

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SMUK FREDAG