ØGADERNE

KONCERT OUTFIT

136

128

img_4603

042

SKJORTE Mads Nørgaard NEDERDEL Envii JAKKE Zara SOLBRILLER Ray Ban

Har i dag været ude til lidt sort fredagsshopping, sammen med resten af Danmarks befolkning (det er jo helt vildt), og har faktisk været så fornuftig og ikke ladet mig friste af noget som helst til mig selv. Til gengæld har jeg  fået købt nogle ret seje julegaver til mine drenge. Nu er jeg hjemme på Åboulevarden, og er hoppet i mit outfit til aftenens koncert. Min kæreste og jeg starter med noget mad ved Streetfood, og så videre til Kent, som holder afskedskoncert i aften.

Lækker fredag aften til jer!

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ØGADERNE