VIP AFTEN I MESSAGE

EN TUR RUNDT I AARHUS

004

005

003

048

010

Uj hvor har Aarhus bare været fin i dag. Mine drenge og jeg sprang ud på Åboulevarden tidligt i morges, og det første vi fik øje på, var den smukkeste pink himmel, som I nok også bemærkede rundt i landet. Vi stod alle 3 og bare beundrede himlen – de er nok en snert præget fra deres mor, som er ellevild med en smuk himmel.

Hver dag går vi igennem byen, da vi ingen bil har… og sjældent cykler. Det med cyklen er mest fordi jeg synes det er hyggeligt at gå, for så får vi nemlig en masse gode snakke på en helt anden måde, end når vi er hjemme i lejligheden. I eftermiddags gik vi en ekstra lang tur ned til Kulbroen og videre ud på havnen (billedet fra havnen er fra weekenden, men jeg synes, at det er så fint, så det kommer med her). Så vi var godt trætte i benene, da vi ramte Åboulevarden.

Jeg elsker at tage mine drenge i hånden og gå ud af vores dør, og på kort tid være i de fineste omgivelser. Min ældste søn førte sig frem som fotograf (som synes min T-shirt er mega sej) og skød disse billeder af mig. Jeg synes sgu, det er meget godt gået af en gut på 6 år!

Nu vil jeg smide mig i sofaen og lytte til KENT… som jeg til koncert med på fredag!!!

Hyg jer!

 

 

 

3 kommentarer

 • Jeg er VILD med dine sneakers! Hvor har du købt dem? Jeg har snart ledt hele nettet igennem, men kan ikke finde dem :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Kaas

   Hej Charlotte :). 1000 tak… Jeg har købt dem i Naked i kbh. Men det er desværre ved at være et års tid siden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så er det nok derfor, jeg ikke kan finde dem 😉 Jeg faldt bare for farvekombinationen med det samme! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIP AFTEN I MESSAGE