NORTHERN WINTER BEAT

LIDT LÆKKERT FRA KALENDEREN OG NY JAKKE

148

138

139

137

Lige nu sidder jeg og venter på min kæreste… Vi er altid børnefri om torsdagen, og det udnytter vi gerne med en oplevelse ude i byen. I aften har jeg inviteret ham på en GIN date, da jeg elsker GIN og håber, at jeg snart kan få ham lært at drikke det. Ja, så er min weekend så småt skudt i gang.

I morgen kører vi op til min bonussøn på 17 år – det er en fest at være en del af en gut i den alder, og får mig til tider til at føle mig meget gammel… men heldigvis også lidt ung, når vi f.eks. snakker mode og musik. På lørdag hopper jeg i en bus sammen med alle mine kollegaer, da vi skal forkæles på Hotel Vejlefjord.

I formiddags var jeg ude og nyde det lækre vejr, og på min tur rundt i byen, faldt jeg over denne lækre sag.

YEE for ny og meget varm jakke!!!

Jakken er fra HM Trend

 

 

 

 

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NORTHERN WINTER BEAT