YEEE VI HAR FÅET SOMMERHUS

GIRLS GIRLS GIRLS

067

Jeg har længe været fristet af denne mega cool sweat fra Double Trouble Gang (og deres mindst lige så lækre T-shirts) og nu er den endelig MIN!!! Jeg synes, at det kan være svært at opstøve seje T-shirt brands i Aarhus og derfor shopper jeg ofte på diverse webshops.

Men nu har STØY fået Double Trouble Gang i butikken, og da jeg stod med sweaten inde i prøverummet, kunne jeg ikke længere modstå fristelsen. Jeg har en kæmpe svaghed for T-shirts og sweatshirts med en simpel skrift, som jeg synes giver mit outfit noget kant og har efterhånden et stort udvalg i mit klædeskab.

 

 

 

 

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YEEE VI HAR FÅET SOMMERHUS