LYNfabrikken

SOLRIG SØNDAG I AA

I eftermiddag har jeg slentret rundt i Aalborgs fine gader. Aalborg er nok en af de fineste byer i Danmark, som jeg kan komme i tanke om. Byen har en masse mega cool street art, lavet af danske og udlandske kunstnere, som er hyret til at lave store facader rundt i byen. På min instagram har jeg efterhånden en del billeder fra mine mange gåture rundt i byen, og jeg vil også her på bloggen, dele Aalborg med jer. Her kan I se lidt af det, som jeg oplevede på min gåtur idag.

img_2573

7320

snapseed

img_2581

img_2372

Jeg håber, I har haft en skøn weekend ✌🏼

Det første street art billede er taget ved Phønix Hotel

Det andet billede er taget ude i Vestbyen overfor Spritten. C. A. Olesens Gade 1, 9000 Aalborg

 

 

2 kommentarer

 • Kristina

  Fine, fine billeder!!! Hvor er dine solbriller mon fra? Aalborg må snart opleves 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Kaas

   Hvor er du sød… 1000 tak! Solbrillerne er fra Rayban. Du skal så meget opleve Aalborg, det er en helt vildt sej by!

   Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYNfabrikken