FØDSELSDAG I LONDON

FØDSELSDAG I LONDON

Jeg har lige haft fødselsdag og havde utroligt nok ingen ønsker… hvilket faktisk slet ikke var så dumt.

Min kæreste og familie fik lidt af en udfordring, men de var mega seje til at finde på. Jeg fik blandt andet en rejse til LONDON med afrejse dagen efter min fødselsdag. Alt for fedt. Vi var ude at opleve nogle af de helt klassiske ting som Notting Hill, Camden, Soho og Tate Modern. Men de steder har I formentlig allerede både hørt og læst en masse om, så istedet vil jeg komme med et bette udpluk af mine lidt anerledes oplevelser.

Den første dag i London startede med morgenmad og kaffe hos Ozone, som er et hyggeligt lille sted i Shoreditch, med den lækreste morgenmad. Morgenmad er mit absolut favorit måltid på dagen, og Ozone laver den lækreste og velsmagende slags.

img_1999

img_2001

img_2002

Min kæreste havde planlagt lidt forskelligt hjemmefra, og havde blandt andet skaffet armbånd til London cocktail Week. Cocktail week er et årligt event, hvor du køber et armbånd, der blandt andet giver adgang til en cocktail village (i år i The Old Spitalfields Market). Her havde rigtigt mange forskellige spiritusmærker sat en bar op, og så kunne du ellers, for 5 pund pr. cocktail, smage de vildeste drinks.

img_0251

img_0254

Normalt drikker jeg kun G&T, så jeg var lidt spændt på aftenen. Men jeg blevet revet med af stemningen og alle de vilde cocktails. Den her Cointreau FIZZ var min favorit. Opskriften står på flasken, så prøv den lige hvis I vil smage noget lækkert.

 

 

 

 

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAG I LONDON