FØDSELSDAG I LONDON

ÅH LONDON DU FRISTER

Da jeg var i London, skrev flere til mig i min indbakke på Insta, i forhold til hvor jeg shoppede. Jeg havde lavet noget research hjemmefra, og havde udvalgt nogle butikker, som jeg ville besøge.

Her har i mine absolut favoritsteder.

DOVER STREET MARKETpicfxfile

img_1994

img_1995

Det er i sig selv en visuel oplevelse at gå rundt i butikken. De har seks etager, hvor du på hver etage får en helt særlig oplevelse. Der er så lækkert og en masse sjove skævheder rundt på alle etagerne. Jeg blev særligt fristet af de her to lækre tasker fra Commes des Garcons, så de kom med mig hjem.

picfxfile

Her er et udpluk fra nogle af de mærker som de forhandler; Commes des Garcons, Palace, IDEA, Know wave og andre cool T-shirt brands.

picfxfile

SUPREME

img_0453

Supreme er et must visit – hvis I spørger mig. I øjeblikket dropper de hver torsdag, så hvis du kommer der om torsdagen, skal du have noget tålmodighed og forvente at skulle stå i kø. Men det er en ret inspirerende oplevelse, de cooleste typer samles og stemningen er ret intens, da alle er vilde efter at komme ind og få det nyeste drop. 

FOOT PATROL er en lille sneakers shop i SOHO. Her finder du de nyeste styles, så start derinde hvis du er på jagt efter nye sneakers.

Palace er, præcis som Supreme, et skateboardmærke, som også er at finde i London (i Soho). Butikken på Brewer Street er bestemt også et besøg værd.

 

 

 

SKRIV EN KOMMENTAR

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAG I LONDON